Wij zijn een ontwerpbureau voor de bestaande en toekomstige publieke en private buitenruimte.

Bureau Cnockaert heeft een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1963. Het familiebedrijf heeft een jaren lange traditie in het technisch ontwerp voor infrastructuur en uitvoeringsdossier. De complexe stedenbouwkundige vraagstukken vragen om een mental shift binnen het bedrijf. De visie en missie werd herschreven samen met een nieuw urban team zodat het ontwerpbureau een antwoord kan bieden vandaag op de klimaatverandering, een veranderende mobiliteitsvisie en stedenbouw. Zo is het bedrijf klaargestoomd voor de toekomst in urban en engineering.

Onze troef is onze full-service met een urban en engineering team. Een klimaatadaptief ontwerp ontstaat vanuit een technisch ontwerp én een urban ontwerp.  Er wordt onderzocht hoe we de bestaande kwaliteiten kunnen inzetten, hetzij water, groenzones, herbruik van materialen, etc. Het ontwerpen van klimaatrobuuste publieke ruimte is complex en vraagt expertise. Als team dragen we dezelfde visie, we houden van inspireren en innoveren. Om samen leefbare publieke ruimte te ontwerpen.

Onze passie voorteamwerk en multidisciplinaire aanpak zijn de sleutel tot ons succes. Zo creëren we een passend en door alle stakeholders gedragen ontwerp. Het samenwerken met verschillende ontwerpers zorgt voor een gedragen ontwerp.

Met ons team denken we klimaat oplossend met de focus op water. We spelen een belangrijke rol op weg naar een klimaatneutrale samenleving.
We hebben een brede waaier aan referenties voor zowel kleine als grote infrastructuurprojecten; waterparken, centrumvernieuwing, projectontwikkeling, straten, parken, pleinen etc.

"Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit staan steeds centraal"

"Een passende identiteit creëren voor het openbaar domein, op maat van elke opgave"

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×